پایگاه رسمی آزادگان تکریت 11

خاطرات و اخبار آزادگان دفاع مقدس؛مشکلات آزادگان؛ایثارگران؛سیاسی؛اجتماعی

پایگاه رسمی آزادگان تکریت 11

خاطرات و اخبار آزادگان دفاع مقدس؛مشکلات آزادگان؛ایثارگران؛سیاسی؛اجتماعی

پایگاه رسمی آزادگان تکریت 11
موقعیت و مشخصات اردوگاه تکریت 11
(اردوگاه حزب الله)

اردوگاه اسرای ایرانی تکریت11 اولین اردوگاه اسرای مفقودالاثر ایرانی بود که در 15 کلیومتری شهر تکریت و 150 کیلومتری موصل در استان صلاح الدین محل تولد صدام واقع شده بود.شامل سه قسمت اردوگاه اصلی که حدود 1200 الی 1400 نفر اسیر ایرانی را شامل می شد و ملحق یک حدود 600 نفر و ملحق 2 که نامشخص است.اردوگاه تکریت11 با انتقال اسرای کربلای 4؛5 و 6 از زندان الرشید بغداد در تاریخ 65/12/5 افتتاح سپس رزمندگانی که در عملیاتهای بعدی اسیر شده بودند را تا اوایل سال 67 به این اردوگاه منتقل نمودند.میانگین مدت اسارت حداکثر 44 ماه و حداقل 24 ماه است.اردوگاه تکریت11 یکی از فعالترین اردوگاههای اسرای ایرانی در زمینه مسائل مذهبی و عقیدتی بود که در آخرین روز اسارتشان نماز جماعت 1000 نفره برگزار کردند(به همین دلیل در بین نیروهای ارتش بعث به اردوگاه حزب الله معروف شده بود)
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان
آخرین نظرات
جمعه, ۱۳ آذر ۱۳۹۴، ۰۱:۵۳ ب.ظ

پشت پرده‌هایی از یک رابطه؛

پشت پرده‌هایی از یک رابطه؛

از قرارداد نصب دوربین در نقاط حساس ابوظبی تا رابطه با وزیر بدنام اسرائیلی

روابط کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و رژیم صهیونیستی در سطحی قرار دارد که گرچه قطعنامه هایی از سوی این کشورها درباره تحریم و محکومیت رژیم صهیونیستی منتشر شده است،اما هیچگاه این قطعنامه ها به اجرا درنیامده اند.

از قرارداد نصب دوربین در نقاط حساس ابوظبی تا رابطه با وزیر بدنام اسرائیلیگروه بین‌الملل مشرق-جدیدترین گزارش منتشر شده توسط مرکز مطالعات رشد و توسعه خلیج فارس افشا می کند از اواخر سال 2008 میلادی که با تجاوز رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه همراه بود، روابط تل آویو و ابوظبی شاهد تحولات بسیاری مهمی بود که در نزدیکی قابل توجه و چشمگیر اماراتیها و صهیونیستها نمود پیدا می کند.

گزارش این مرکز مطالعاتی عربی به رصد و بررسی روابط عمیق و گسترده رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی می اندازد که در آن آمده است،یک ماه پس از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه در اواخر سال 2008 و اوایل سال 2009 میلادی یک بازیگر تنیس اسرائیلی از ورود به دبی جهت مشارکت در مسابقات تنیس دبی و بالا رفتن پرچم این رژیم برای اولین بار در ابوظبی و طی نشست آژانس بین المللی انرژی با وجود حضور مسئولان صهیونیستی جلوگیری به عمل می آید.

اما اوایل سال 2010 میلادی«اوزی لانداو»وزیر ساختارهای زیربنایی رژیم صهیونیستی تبدیل به اولین وزیر صهیونیستی می ‌شود که به صورت رسمی و علنی از امارات متحده عربی بازدید می کند،به ویژه اگر توجه داشته باشیم لانداو از رهبران افراط گرای«اسرائیل بیتنا» شمرده می شود.

از قرارداد نصب دوربین در نقاط حساس ابوظبی تا رابطه با وزیر بدنام اسرائیلی

«اوزی لانداو» وزیر ساختارهای زیربنایی رژیم صهیونیستی

گزارش این مرکز مطالعاتی عربی تلاش می کند،بین ترور یکی از رهبران جنبش«حماس»با این وزیر صهیونیستی ارتباط برقرار کند و در این خصوص توضیح می دهد«تنها سه روز پس از سفر این مسئول صهیونیستی،این رژیم اقدام به ترور محمود المبحوح،از رهبران جنبش حماس در دبی می کند و پس از آن شاهد اظهارات خصمانه و ستیزه جویانه ضاحی خلفان،رئیس پلیس دبی علیه رژیم صهیونیستی هستیم».

از قرارداد نصب دوربین در نقاط حساس ابوظبی تا رابطه با وزیر بدنام اسرائیلی

ترور محمود المبحوح

این گزارش ادامه می دهد:«تنها کمتر از یک سال پس از آن حادثه، یعنی در دسامبر 2010میلادی امارات پذیرای تیم شنای رژیم صهیونیستی بود.در ژانویه2014 میلادی«سلوان شالوم»،وزیر انرژی این رژیم که پیشتر تهدید کرده بود،رژیم صهیونیستی بار دیگر نوارغزه را مورد حمله قرار خواهد داد،برای شرکت در نشستی درباره انرژی راهی امارات می شود تا در پی آن کویت در اعتراض به حضور این مسئول صهیونیستی از شرکت در این کنفرانس امتناع و آن را محکوم می کند.

در دسامبر 2014 میلادی روزنامه صهیونیستی«هاآرتص»در خبری از افتتاح خط هوایی محرمانه و ویژه ای بین یکی از کشورهای عرب حوزه خلیج و رژیم صهیونیستی سخن می گوید و احتمال بسیار داده شد که این کشور امارات متحده عربی باشد.

از قرارداد نصب دوربین در نقاط حساس ابوظبی تا رابطه با وزیر بدنام اسرائیلی

 «سلوان شالوم» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی

در ادامه این روزنامه صهیونیستی و همچنین تحقیق انجام شده توسط پایگاه اینترنتی«عین الشرق الاوسط»اعلام می کنند  این کشور عربی،امارات متحده است و این پایگاه خبری عربی در ادامه گزارش مشروحی منتشر و اظهار می کند:کشور امارات قرارداد نصب و راه اندازی سیستمهای کنترل و مراقبت از برخی نقاط حساس و راهبردی از جمله سفرهای محرمانه ای که قرار است،در این خط سری بین تل آویو و ابوظبی انجام شود،را با شرکت صهیونیستی«ای جی تی»امضا کرده است.

همچنین خبرهایی درباره همکاری رژیم صهیونیستی با یک شرکت مطبوعاتی اماراتی از سال 2008 میلادی منتشر شد.

در این راستا یکی از اسناد انتشار یافته توسط سایت ویکی لیکس از وجود رابطه شخصی عمیق و بسیار نزدیک شیخ«عبد الله بن زاید»،وزیر خارجه امارات با«تزیپی لیونی»،وزیر خارجه وقت رژیم صهیونیستی پرده برمی دارد.

از قرارداد نصب دوربین در نقاط حساس ابوظبی تا رابطه با وزیر بدنام اسرائیلی

تزیپی لیونی

در نوامبر 2013 میلادی«توماس فریدمن»در مقاله ای نوشت بر این باور است،«شیمون پرز»،رئیس وقت رژیم صهیونیستی به صورت ویدئو کنفرانس با شماری از مسئولان حکومتهای عربی و اسلامی در نشست امارات گفتگو کرده است.

خبری که مدتی بعد روزنامه صهیونیستی«یدیعوت آحارانوت»نیز آن را منتشر کرد و توضیح داد:پرز با نماینده 29 کشور عربی و اسلامی از جمله وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس گفتگو کرده است.

در قبال انتشار این خبر نیز هیچ نفی و تکذیب رسمی از سوی کشورهای عربی شرکت کننده در این کنفرانس و همچنین تل آویو صورت نگرفت.

از قرارداد نصب دوربین در نقاط حساس ابوظبی تا رابطه با وزیر بدنام اسرائیلی

عبد الله بن زاید

گزارش این مرکز مطالعاتی عربی با افشاگری شبکه خبری عربی «مکملین»ادامه می یابد که اظهار می کند:«عباس کامل»،مدیر دفتر«عبدالفتاح السیسی»رئیس جمهور مصر در همایش محرمانه ای در امارات حضور یافت که«شیمون پرز»هم در آن مشارکت داشته است.

این شبکه خبری عربی در ادامه اعلام می کند:روابط کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و رژیم صهیونیستی در سطحی قرار دارد که گرچه قطعنامه هایی از سوی این کشورها درباره تحریم و محکومیت رژیم صهیونیستی منتشر شده است،اما هیچگاه این قطعنامه ها به اجرا درنیامده اند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی